Direktionen i Bedre Byggeprocesser består af:


ANDERS JACOBI

Anders Jacobi er sociolog med ekspertise i beboerinddragelse, samarbejde og kommunikation. Anders har gennem en årrække gennemført en lang række inddragelsesforløb, og underviser desuden i metoder, planlægning og gennemførelse af inddragelse. Anders arbejder derudover med at fremme effektivitet og produktivitet gennem inddragelse og samarbejde i byggebranchen.

PETER FALK

Peter har en baggrund som murer, bygningskonstruktør, Arkitekt BA. Peter har været i rådgiverbranchen i mange år og underviser ligeledes i bl.a. byggeledelse og AB92 på Københavns Erhvervsakademi. Peter har erfaring fra en lang række byggeprojekter som projekteringsleder, projektleder og byggeleder på både privat, offentligt og almennyttigt byggeri.

TORSTEN HEERDEGEN JEPSEN

Torsten er sociolog med ekspertise samarbejde, organisationsudvikling og forretningsudvikling. Torsten har senest arbejdet i medicinalindustrien med fokus på udvikling og kommercialisering af nye produkter, samt udvikling af nye former for partnerskaber mellem universiteter og virksomheder. I Bedre Byggeprocesser er Torsten ansvarlig for udvikling af metoder og teknologier, der skal styrke samarbejdet i byggebranchen.