Bedre Byggeprocesser har en række koncepter som skaber grundlaget for effektive og produktive byggeprocesser gennem styrket samarbejde og inddragelse.

Speciale i gode byggeprocesser

Bedre Byggeprocesser er en virksomhed med speciale i at skabe gode, produktive byggeprocesser.

Bedre bundlinje gennem samarbejde

Bedre Byggeprocesser har fokus på at skabe byggeprocesser, der fremmer samarbejde og reducerer konflikter. Bedre samarbejde og færre konflikter er en af de allerstørste kilder til øget effektivitet og produktivitet i byggesektoren.

Bruger- og beboerhåndtering

Bedre Byggeprocesser har også ekspertise indenfor beboer- og interesenthåndtering. Her trækker vi dels på en række sociologiske værktøjer og dels vores byggefaglighed. Vi gearer projektteamet til at håndtere beboerne, sikre god og effektiv kommunikation, håndtere potentielle konflikter og fremme den gode relation mellem håndværkere og beboere under byggeriet.

 

Direktionen i Bedre Byggeprocesser består af:

ANDERS JACOBI

Anders Jacobi er sociolog med ekspertise i beboerinddragelse, samarbejde og kommunikation. Anders har gennem en årrække gennemført en lang række inddragelsesforløb, og underviser desuden i metoder, planlægning og gennemførelse af inddragelse. Anders arbejder derudover med at fremme effektivitet og produktivitet gennem inddragelse og samarbejde i byggebranchen.

PETER FALK

Peter har en baggrund som murer, bygningskonstruktør, Arkitekt BA. Peter har været i rådgiverbranchen i mange år og underviser ligeledes i bl.a. byggeledelse og AB92 på Københavns Erhvervsakademi. Peter har erfaring fra en lang række byggeprojekter som projekteringsleder, projektleder og byggeleder på både privat, offentligt og almennyttigt byggeri.

TORSTEN HEERDEGEN JEPSEN

Torsten er sociolog med ekspertise samarbejde, organisationsudvikling og forretningsudvikling. Torsten har senest arbejdet i medicinalindustrien med fokus på udvikling og kommercialisering af nye produkter, samt udvikling af nye former for partnerskaber mellem universiteter og virksomheder. I Bedre Byggeprocesser er Torsten ansvarlig for udvikling af metoder og teknologier, der skal styrke samarbejdet i byggebranchen.

Bedre byggeprocesser

DTU Science Park

Diplomvej 377

2800 Lyngby

+45 4240 0048

aj@bedrebyggeprocesser.dk