Tag en uddannelse i beboersamarbejde

Bedre Byggeprocesser tilbyder nu en uddannelse i beboersamarbejde

Download mere information om uddannelsen her: Uddannelse i beboersamarbejde

Uddannelsen giver en grundig indføring i alle aspekter af beboersamarbejdei forbindelse med renovering af boligbyggeri. Du får redskaber til praktisk planlægning og gennemførelse af tillidsskabende beboersamarbejde under udførelsen af renovering i boligbyggeri.

Derfor udbyder Bedre Byggeprocesser nu en uddannelse i beboersamarbejde

Bedre beboersamarbejde kan øge produktivitet og kundetilfredshed

Det er efterhånden alment anerkendt at et godt beboersamarbejde under renovering af boligbyggeri er meget vigtig. Ved renovering af boligbyggeri er succesen i høj grad afhængig af samspillet med beboerne. Under udførelsesfasen kan godt beboersamarbejde være med til at sikre trygge, velinformerede, samarbejdsvillige og tilfredse beboere. Det vil øge produktiviteten i byggeprojektet og dermed forbedre bundlinjen.

Efterspørgslen på beboersamarbejdskompetencer stiger

Oftere og oftere efterspørges personer med kompetence i beboersamarbejde. Det skal være en person der har erfaring med beboersamarbejde, gode menneskelige kompetencer, som er dygtig til kommunikation og som kan sikre at både håndværkere og beboere bidrager til et godt samspil i byggeperioden.

Men der mangler generelt kompetencer i branchen

Det er ikke nogen let opgave! Og det generelle billede viser, at der mangler folk i byggebranchen, som både har de rigtige kompetencer og som trives med rollen. Derfor er det ofte ’almindelige byggeledere’ der varetager opgaven med beboersamarbejde. Her er der et kæmpe potentiale for at styrke kompetencerne i at samarbejde med beboerne.